Du er her:

Behov for fagarbeidere? Bli med til Oulu!

I uke 8 inviterer vi et begrenset antall arbeidsgivere med oss til Oulu for å møte studenter fra Oulu Vocational College og Utbilding Nord. Her kan du presentere din virksomhet på de fagavdelinger som har kompetansen du søker.

Har din virksomhet behov for fagarbeidere, i faste stillinger eller vikariater, fra våren 2019? Da kan dette være rekrutteringsarenaen. Tidligere deltakere har nådd ut med sitt budskap til over 300 studenter innen relevante fagretninger. Vi skreddersyr ditt besøk ut fra din virksomhets behov.

 

Kandidater med fagbrev

Oulu Vocational College er en yrkesfaglig skole med 11 000 studenter, mens Utbilding Nord har rundt 500 studenter. Skolene favner en rekke yrkesfaglige utdanningsretninger, eksempelvis som automasjonstekniker, betongarbeider, bilmekaniker, blikkenslager, ventilasjonsmontør, bygningssnekker, maler, murer, CNC-operatør, elektriker, flislegger, kjølemontør, yrkessjåfør, kokk, servitør, baker, andre matfag, samt helse- og omsorgsfag.

 

Arctic Labour

Vi er velsignet med et høyst oppegående næringsliv i nord. Bedriftene varsler flere ansettelser og færre oppsigelser, og antall arbeidsplasser øker. Samtidig er arbeidsledigheten rekordlav. Det etablerte gapet mellom etterspurt kompetanse og den som tilbys forventes bare å øke i årene som kommer.

Arctic Labour er et prosjekt som jobber for å styrke arbeidstakernes mobilitet på tvers av Nordkalotten. Prosjektet er et samarbeid mellom Oulu Vocational College, Utbilding Nord og Bedriftskompetanse AS, og er finansiert av Interreg VA Nord gjennom Troms fylkeskommune.

Gjennom prosjektet møter finske og svenske arbeidstakere potensielle nordnorske arbeidsgivere. Tilbakemeldingene fra tidligere deltakere er at tiltaket har stor verdi og flere ansettelser er gjort. Nå gir vi flere nordnorske arbeidsgivere muligheten til å bli med til Oulu, med mål om å rekruttere kompetent arbeidskraft.

 

Ønsker du å delta eller få mer informasjon?

Kontakt Anita Andresen, tlf. 976 94 949, e-post: aa@bedriftskompetanse.no.

Påmeldingfrist: 25. januar.

Deltakere dekker egne reise- og oppholdskostnader, ut over dette påløper ingen kostnader.

Venn tipset!

Din venn har blitt sendt en e-post om denne artikkelen.

Aktuelt

Logo

Telefon: +47 948 58 557

E-post: post@bedriftskompetanse.no