Du er her:
 • En bedre alderdom

  Når jeg blir gammel vil jeg være trygg. Aller helst gammel og trygg i mitt eget hjem. Samtidig vet jeg at selv om kommunen min skulle få tilgang til alle pengene de ønsket seg, så vil det ikke hjelpe. Vi vil uansett ikke ha folk nok til å gjøre jobben. Eller joda. Hvis vi har fri tilgang på penger og hver tredje ungdom utdanner seg til jobb i helsevesenet, så kan det muligens gå. Jeg tenker som deg. Det er urealistisk.

 • FRAM Marked Russland 2016-2017

  Programmet vil fokusere på posisjonering overfor russiske skipsverft, russiske skipsdesignere og rederier. 10 norske bedrifter innen skipsdesign, skipsutstyr og/eller fiskeredskap inviteres til deltakelse i FRAM Russland programmet.

 • FRAM Marked Green business the Baltics/Poland 2016/2017

  The program is tailored for Norwegian companies with interest to exploit green business opportunities in the Baltics and Poland. The program is developed in cooperation with Innovation Norway's offices in the Baltics and Poland and is limited to 10 companies.

 • Styrker Konjunkturbarometer for Nord-Norge

  Konjunkturbarometer for Nord-Norge (KB) har bidratt til kunnskap om landsdelen i 20 år. Til høsten presenteres KB i ny, heldigital drakt, med innhold levert av et team bestående av Bedriftskompetanse, Mo Industripark, SALT og Menon Economics.

Viser fra 36 til 40 av totalt 71 artikler
Logo

Telefon: +47 948 58 557

E-post: post@bedriftskompetanse.no