Du er her:
 • Forretningsmuligheter i Sverige og Finland gjennom Nordic Business Support

  Flyttingen av gruvebyene Kiruna og Malmberget har vakt internasjonal oppsikt. Nå kommer representanter fra Sverige til Mo i Rana for å fortelle om status og planene framover for prosjektet. I tillegg vil vi få presentert store prosjekter innen gruve, sykehusbygging, atom- og vindkraft i Sverige og Finland. Hvilke muligheter gir disse investeringene næringslivet på Helgeland?

 • Vi ønsker Terje velkommen tilbake!

  Fra 1. oktober er Terje Gustavsen å finne tilbake i Bedriftskompetanse. Terje styrker oss med sin solide kompetanse på næringsmessig omstilling og utvikling i kommuner og regioner, regionpolitiske systemer, utredninger, prosjekt- og prosessledelse, statistikk og analyser - samt bransjekompetanse på petroleum og reiseliv.

 • Velkommen til Tormod og Hans Kristian!

  Vi starter høstsesongen med to nye seniorrådgivere på plass ved kontoret i Tromsø. Tormod Lindås Olsen og Hans Kristian Elverland Henriksen styrker oss på høyaktuell kompetanse for våre kunder!

 • Investeringsplaner?

  Har din virksomhet/organisasjon investeringsplaner i perioden 2017-2023? Kan du dele disse med Konjunkturbarometer for Nord-Norge?

Viser fra 46 til 50 av totalt 86 artikler
Logo

Telefon: +47 948 58 557

E-post: post@bedriftskompetanse.no