Du er her:
 • Vi ønsker Terje velkommen tilbake!

  Fra 1. oktober er Terje Gustavsen å finne tilbake i Bedriftskompetanse. Terje styrker oss med sin solide kompetanse på næringsmessig omstilling og utvikling i kommuner og regioner, regionpolitiske systemer, utredninger, prosjekt- og prosessledelse, statistikk og analyser - samt bransjekompetanse på petroleum og reiseliv.

 • Velkommen til Tormod og Hans Kristian!

  Vi starter høstsesongen med to nye seniorrådgivere på plass ved kontoret i Tromsø. Tormod Lindås Olsen og Hans Kristian Elverland Henriksen styrker oss på høyaktuell kompetanse for våre kunder!

 • Investeringsplaner?

  Har din virksomhet/organisasjon investeringsplaner i perioden 2017-2023? Kan du dele disse med Konjunkturbarometer for Nord-Norge?

 • En bedre alderdom

  Når jeg blir gammel vil jeg være trygg. Aller helst gammel og trygg i mitt eget hjem. Samtidig vet jeg at selv om kommunen min skulle få tilgang til alle pengene de ønsket seg, så vil det ikke hjelpe. Vi vil uansett ikke ha folk nok til å gjøre jobben. Eller joda. Hvis vi har fri tilgang på penger og hver tredje ungdom utdanner seg til jobb i helsevesenet, så kan det muligens gå. Jeg tenker som deg. Det er urealistisk.

Viser fra 46 til 50 av totalt 85 artikler
Logo

Telefon: +47 948 58 557

E-post: post@bedriftskompetanse.no