Du er her:
  • Fra bøker til virkelighet

    Stein-Ove Jørgensen har fått drømmejobben, allerede før masteroppgaven er levert. Han er en av fem avgangsstudenter fra Handelshøgskolen ved UiT Norges arktiske universitet som har hatt mentor i Bedriftskompetanse denne våren.

  • Hva bestemmer dine reisemål?

    Oulu University of Applied Sciences ønsker å kartlegge hva som påvirker valg av reisemål for folk i Tromsøregionen, samt kunnskap om og inntrykk av Oulu-regionen. Delta og få muligheten til å vinne et sentrumsgavekort på kr 1000!

  • Vårens konjunkturbarometer – økonomisk løft gjennom nordnorsk eksport

    Nok en gang kan vi registrere et løft for nordnorsk økonomi. Eksportveksten vi nå ser er godt hjulpet av en svekket kronekurs og lavere oljepris. De neste par årene forventes det fortsatt høyere vekst i Nord-Norge enn i resten av landet. I nord er konsumveksten høyere og ledigheten lavere enn ellers i landet. På lengre sikt kan en lav oljepris gi mer negative utslag, fordi oljenæringens vekst hviler på ressursene i nord. Med vedvarende lav pris, kan interessen for petroleumsvirksomhet i landsdelen falle, og en kilde til framtidig vekst blir borte.

Viser fra 71 til 75 av totalt 87 artikler
Logo

Telefon: +47 948 58 557

E-post: post@bedriftskompetanse.no