Du er her:
  • Forside
  • Aktuelt
  • Hils på Ingrid Abrahamsen – vår nye seniorrådgiver i Tromsø!

Hils på Ingrid Abrahamsen – vår nye seniorrådgiver i Tromsø!

Ingrid har en stor fascinasjon for mennesker. Det har ført henne til å bli spesialist innen rekruttering, HR og organisasjonsutvikling, med mangfoldig kompetanse fra utfordrende stillinger i Tromsø, Oslo og London.

Ingrid kommer fra stilling som HR Advisor i Hurtigruten, hvor hun også har innehatt stilling som HR Business Partner. Hun har tidligere jobbet som Project Manager/Talent Attraction Specialist Lead i Cielo Talent Solutions, rekrutterings- og salgskonsulent i Adecco, samt HR konsulent i Aibel. Gjennom disse stillingene har hun fått erfaring fra det meste innenfor rekruttering, Talent Management og Talent Acquisition – i Norge og internasjonalt. Ingrid har også solid og bred bakgrunn fra HR- og organisasjonsfeltet, eksempelvis relatert til konflikthåndtering, omstillings- og effektiviseringsprosesser, sykefraværsarbeid, lederutvikling, coaching, opplæring og trening. Utdanningen hennes omfatter en mastergrad i organisasjonspsykologi og ledelse, samt en bachelorgrad i psykologi.

 

4. februar starter Ingrid som seniorrådgiver i Bedriftskompetanse. Valget bunner i et ønske om å jobbe på tvers av geografi, bransjer, organisasjoner og fagfelt. Samtidig motiveres hun av muligheten til å utfordre seg selv både faglig og personlig, hvor målet alltid er å spille andre bedre.

I Bedriftskompetanse får jeg jobbe i et sterkt og tverrfaglig kompetansemiljø, med kollegaer som har andre styrker og ekspertiser enn meg selv. Sammen kan vi utfordre status quo med mål om å bli bedre – og på denne måten levere stadig bedre tjenester til kundene våre.

 

Ingrid trigges også av muligheten til å være i en rolle hvor hun hele tiden får kjenne landsdelen og fagutviklingen på pulsen.

Som konsulent må jeg hele tiden være våken for nye trender, utfordringer, forskning og metoder. Jeg er alltid sulten på ny kunnskap og erfaring, jeg trives når arbeidshverdagen er variert og når jeg kan være kreativ for å få løst problemer. I denne rollen ser jeg det som viktig å utvise integritet, å tørre å være ærlig i råd og anbefalinger, samt tørre å utfordre – der det sømmer seg.

 

I Bedriftskompetanse gleder vi oss stort til å få Ingrid på plass i kollegiet.

Ingrid har holdt stø kurs gjennom sin karriere, noe som har gjort henne til en faglig spiss og stor ressurs innenfor rekruttering og organisasjonsutvikling, som er to av våre viktigste kompetanseområder. Samtidig representerer Ingrid egenskaper og holdninger som gjør at vi gleder oss til hennes bidrag til den videre utviklingen – både av oss og kundene våre, uttaler Hans Kristian Elverland Henriksen, kontorleder Troms og Finnmark i Bedriftskompetanse.

Venn tipset!

Din venn har blitt sendt en e-post om denne artikkelen.

Aktuelt

Logo

Telefon: +47 948 58 557

E-post: post@bedriftskompetanse.no