Du er her:
  • Forside
  • Aktuelt
  • Hvordan kan digitalisering lede til tids- og kostnadsbesparelser? Workshop 2 i Digi-AEC, Luleå, 26. og 27. mars

Hvordan kan digitalisering lede til tids- og kostnadsbesparelser? Workshop 2 i Digi-AEC, Luleå, 26. og 27. mars

Formålet med workshop 2 er å markere hvordan ulike kontraktsmodeller påvirker samarbeidet, og hvordan man kan bruke kontraktsmodeller og anbud som legger til rette for bedre samarbeid. Workshopen er relevant for både bestiller og leverandør, i og med at kontraktsform og anbudsdokumenter kan begrense eller skape muligheter for en effektiv samarbeidsprosess, helt fra tidlig designfase. Workshopen fokuserer på hvordan aktørene kan samarbeide for å finne nye og effektive løsninger, i stedet for fokus på lavest mulig pris.

For de som ankommer mandag kveld arrangeres felles middag. Tirsdag formiddag er det lagt opp til et besøk på universitetet hvor vi tilbyr tre valgbare "tekniske besøk", hvert på 90 minutter. Det blir felles lunsj kl. 12.00, før vi starter opp workshop 2 kl. 13.00. På kvelden besøker vi Alcatraz, hvor vi vil møte noen felles utfordringer som avsluttes med middag og spa for de som ønsker det.

Fullstendig program kan lastes ned her.

 

Sted: Luleå University of Technology, F-huset

Strømming: For de som ikke kan være til stede i Luleå er det mulig å følge workshopen over video

Hotell: Elite Hotel, Clarion Sense, Scandic Luleå

Reise: Det er flere flyavganger fra Tromsø/Bodø/Alta/Bardu/Rana, enten direkte via Stockholm eller Oslo, mandag 25. mars med ankomst rundt kl. 19.00. Hjemreise onsdag 27. mars kl. 16.15 fra Luleå, med ankomst Tromsø/Bodø/Alta/Bardu/Rana ca. kl. 23.45. Den enkelte bestiller hotell og fly selv.

 

Digi-AEC (Digitalisering som drivkraft i AEC-industrien) har som formål å bygge kunnskap og forståelse for hvordan digitalisering kan være en drivkraft for hele byggebransjen.

 

For mer informasjon og påmelding kontakt:

Anita Andresen, aa@bedriftskompetanse.no, +47 976 94 949

 

Venn tipset!

Din venn har blitt sendt en e-post om denne artikkelen.

Aktuelt

Logo

Telefon: +47 948 58 557

E-post: post@bedriftskompetanse.no