Du er her:

Velkommen til Tormod og Hans Kristian!

Vi starter høstsesongen med to nye seniorrådgivere på plass ved kontoret i Tromsø. Tormod Lindås Olsen og Hans Kristian Elverland Henriksen styrker oss på høyaktuell kompetanse for våre kunder!

Tormod kan mye om organisasjon og ledelse generelt, og offentlig sektor/kommuner og deres samspill med omgivelsene spesielt. Han bistår først og fremst med design, ledelse og veiledning i organisasjons- og lederutviklingsprosesser, samt skreddersydd lederutvikling i form av veiledning for grupper av ledere og enkeltledere. Tormod har jobbet med organisasjons- og lederutvikling på alle nivåer, fra førstelinjeledere til toppledere, og har hatt oppdrag innenfor alle tjenesteområder i kommunal sektor. I tillegg har han vært medforfatter av fagboken "Ledelse - å lede mennesker. Dynamiske prosesser i organisasjoner". Den siste tiden har Tormod jobbet som seniorrådgiver i eget selskap. Han bringer også med seg erfaring fra Raadgiverhuset AS, KS-Konsulent, KS-Troms, Øksnes kommune og Universitetet i Tromsø.

Hans Kristian bringer med seg spisskompetanse på lederutvikling, organisasjonsutvikling, beredskap og krisehåndtering. Han ønsker å bidra til gode prestasjoner for ledere, team og organisasjoner - enten det dreier seg om daglig drift, gjennomføring av strategiske prosesser, eller håndtering av kritiske situasjoner. Kompetanseutvikling, kompetanseforvaltning, organisasjonskultur og samhandling står sentralt i Hans Kristian sitt arbeid. Med bakgrunn i solid erfaring fra operativ ledelse i Forsvaret er han særlig opptatt av tema knyttet til beredskap og krisehåndtering. I Forsvaret har han også jobbet mye med utvikling av lederutdanning, samt andre utdannings- og evalueringskonsepter. Hans Kristian har også erfaring som rådgiver i eget selskap.

Kollegiet ønsker Tormod og Hans Kristian hjertelig velkommen til oss!

Venn tipset!

Din venn har blitt sendt en e-post om denne artikkelen.

Aktuelt

  • Vil du møte relevante fagarbeidere?

    14. mars kan du møte finske og svenske fagarbeidere til en uforpliktende jobbsamtale i Tromsø. Kokker, bakere, bilmekanikere, bygningsarbeidere, betongarbeidere, frisører, CNC-operatører, samt kandidater med kompetanse innen helsefag, fiskeindustri, matproduksjon og servicefaget besøker Tromsø i håp om å komme i dialog med potensielle arbeidsgivere.

  • Julehilsen fra Bedriftskompetanse

    2018 åpner seg snart. Bak oss ligger et år fylt med engasjerende oppdrag, møter med spennende mennesker og meningsfulle arbeidsdager – med arbeidssted Nord-Norge, først og fremst. Samtidig har vi fått bidra i samfunnsviktige prosjekter også på den nasjonale arenaen, og ikke minst, sammen med våre gode samarbeidspartnere i Nord-Sverige og Nord-Finland. Med ydmykhet og stolthet ser vi tilbake på alt vi har fått være med på i 2017, og vi gleder oss stort til å komme i gang med 2018.

  • Finsk yrkeskompetanse møter nordnorske arbeidsgivere

    Over 350 yrkesfagsstudenter i elektro, automasjon og helsefag fra yrkesfagskolen i Oulu har deltatt på presentasjoner av arbeidsmuligheter i Beiarn kommune, Spider Industrier og Haneseth Gruppen i Nord-Norge. Bakgrunnen er høy arbeidsledighet blant unge fagarbeidere i Oulu, kombinert med det enorme behovet for fagkompetanse i Nord-Norge. Over 50 av studentene har allerede meldt interesse for å flytte til Nord-Norge. 

Logo

Telefon: +47 948 58 557

E-post: post@bedriftskompetanse.no