Du er her:

Vi inviterer til Tromsø Game Jam, 8.-10. september

Er du en idérik person, illustratør, programmerer, 3D-artist, lyddesigner eller musiker? Eller har du en generell interesse for spillutvikling? Da er du hjertelig velkommen!

Tid: 8. september kl. 17.00 – 10. september kl. 12.30

Sted: SpareBank 1 Nord-Norge, Kaigata 3-5, 9008 Tromsø

Hva er en Game Jam?

En Game Jam er definert som en prosess eller aktivitet hvor deltakerne improviserer uten omfattende forhåndsbestemte retningslinjer eller forberedelse, og hvor prosessen i seg selv står i fokus. Basert på et tema og noen enkle retningslinjer former deltakerne grupper og samarbeider om å utvikle en prototype for et spill, ofte i løpet av 48 timer.

Mer informasjon om Tromsø Game Jam publiseres fortløpende på vår Facebookside.

 

Hvorfor Tromsø Game Jam?

Tromsø Game Jam arrangeres i samarbeid mellom Framverk og Nordic Business Support (NBS), og ønsker å samle deltakere fra nordlige deler av Norge, Sverige og Finland.

NBS er et samarbeidsprosjekt mellom Business Oulu, Norrbottens Handelskammare og Bedriftskompetanse AS. Prosjektet har som mål å fasilitere økt samarbeid mellom bedrifter spesifikt, og næringslivet generelt, på Nordkalotten. NBS støttes av Nordland, Troms og Finnmark fylkeskommuner, samt Innovasjon Norge.

Framverk er et nettverk for spillutviklere i Nord-Norge.

 

Kjøp billett!

Billetter kan kjøpes her.

Inkludert i billetten får du:

 • Middag, fredag kveld

 • Lunsj og pizza buffet på Yonas Pizza, lørdag

 • Lunsj, søndag

 • Tur med Fjellheisen

Deltakere fra Nord-Norge som kommer tilreisende til Tromsø har mulighet til å få dekket deler av reise- og oppholdskostnader gjennom NBS. Send en e-post til aa@bedriftskompetanse.no for mer informasjon.

Spørsmål?

Kontakt gjerne prosjektleder Anita Andresen: aa@bedriftskompetanse.no

Venn tipset!

Din venn har blitt sendt en e-post om denne artikkelen.

Aktuelt

 • Vil du møte relevante fagarbeidere?

  14. mars kan du møte finske og svenske fagarbeidere til en uforpliktende jobbsamtale i Tromsø. Kokker, bakere, bilmekanikere, bygningsarbeidere, betongarbeidere, frisører, CNC-operatører, samt kandidater med kompetanse innen helsefag, fiskeindustri, matproduksjon og servicefaget besøker Tromsø i håp om å komme i dialog med potensielle arbeidsgivere.

 • Julehilsen fra Bedriftskompetanse

  2018 åpner seg snart. Bak oss ligger et år fylt med engasjerende oppdrag, møter med spennende mennesker og meningsfulle arbeidsdager – med arbeidssted Nord-Norge, først og fremst. Samtidig har vi fått bidra i samfunnsviktige prosjekter også på den nasjonale arenaen, og ikke minst, sammen med våre gode samarbeidspartnere i Nord-Sverige og Nord-Finland. Med ydmykhet og stolthet ser vi tilbake på alt vi har fått være med på i 2017, og vi gleder oss stort til å komme i gang med 2018.

 • Finsk yrkeskompetanse møter nordnorske arbeidsgivere

  Over 350 yrkesfagsstudenter i elektro, automasjon og helsefag fra yrkesfagskolen i Oulu har deltatt på presentasjoner av arbeidsmuligheter i Beiarn kommune, Spider Industrier og Haneseth Gruppen i Nord-Norge. Bakgrunnen er høy arbeidsledighet blant unge fagarbeidere i Oulu, kombinert med det enorme behovet for fagkompetanse i Nord-Norge. Over 50 av studentene har allerede meldt interesse for å flytte til Nord-Norge. 

Logo

Telefon: +47 948 58 557

E-post: post@bedriftskompetanse.no