Du er her:

Tore Johnsen

Min ambisjon er å skape riktig fokus og bedret resultat i bedrifter, i samarbeid med kunden. Jeg har erfaring som leder og har jobbet som rådgiver for ulike virksomheter siden 2002.

Kjernekompetanse:

Rekruttering, forretningsutvikling, prosjektledelse, reiseliv, salg og marked, samt drift - herunder hotelldrift spesielt.

 

Utdanning:

Coaching, Handelshøyskolen BI

Styrekandidat, Handelshøyskolen BI

Strategisk personalledelse, BI Senter for lederutvikling

Eksportkandidatprogram, Norges Eksportskole

Høyskolekandidat i reiseliv, administrasjon og økonomi, Høyskolen i Finnmark

 

Tidligere erfaring:

Daglig leder, BRIKK AS Bedriftsutvikling (eget selskap)

Hotelldirektør, Scandic Hotel Tromsø

Salgs- og markedssjef/ass. direktør, Scandic Hotel Tromsø

Salgs- og markedssjef, Nordkapp Reiseliv AS

 

Verv:

Har erfaring som styreleder fra Stiklestad Hotell AS og Vesterålen Hotell & Konferansesenter AS/hurtigrutens Hus. I tillegg har han erfaring som styremedlem i BRIKK AS, Ottem AS, Emma & Lars AS/Emmas Drømmekjøkken, Stiklestad Hotell AS og Vollan Gjestestue.

Venn tipset!

Din venn har blitt sendt en e-post om denne artikkelen.

Aktuelt

  • Vil du møte relevante fagarbeidere?

    14. mars kan du møte finske og svenske fagarbeidere til en uforpliktende jobbsamtale i Tromsø. Kokker, bakere, bilmekanikere, bygningsarbeidere, betongarbeidere, frisører, CNC-operatører, samt kandidater med kompetanse innen helsefag, fiskeindustri, matproduksjon og servicefaget besøker Tromsø i håp om å komme i dialog med potensielle arbeidsgivere.

  • Julehilsen fra Bedriftskompetanse

    2018 åpner seg snart. Bak oss ligger et år fylt med engasjerende oppdrag, møter med spennende mennesker og meningsfulle arbeidsdager – med arbeidssted Nord-Norge, først og fremst. Samtidig har vi fått bidra i samfunnsviktige prosjekter også på den nasjonale arenaen, og ikke minst, sammen med våre gode samarbeidspartnere i Nord-Sverige og Nord-Finland. Med ydmykhet og stolthet ser vi tilbake på alt vi har fått være med på i 2017, og vi gleder oss stort til å komme i gang med 2018.

  • Finsk yrkeskompetanse møter nordnorske arbeidsgivere

    Over 350 yrkesfagsstudenter i elektro, automasjon og helsefag fra yrkesfagskolen i Oulu har deltatt på presentasjoner av arbeidsmuligheter i Beiarn kommune, Spider Industrier og Haneseth Gruppen i Nord-Norge. Bakgrunnen er høy arbeidsledighet blant unge fagarbeidere i Oulu, kombinert med det enorme behovet for fagkompetanse i Nord-Norge. Over 50 av studentene har allerede meldt interesse for å flytte til Nord-Norge. 

Logo

Telefon: +47 948 58 557

E-post: post@bedriftskompetanse.no