Du er her:

HR-sjef, DIPS AS

DIPS AS er Norges ledende leverandør av e-Helse, i form av elektroniske pasientjournalsystemer til norske sykehus. Vi har en markedsandel i Norge på 85% og omsatte i 2017 for ca. 345 millioner kroner. Vi er snart 300 medarbeidere, har hovedkontor i Bodø, avdelingskontorer i Oslo, Bergen, Trondheim og Tromsø samt et salgskontor i Stockholm og virksomhet på Sri Lanka. DIPS har i 2018 ferdigstilt vår nye moderne Arena løsning. Vi har solid økonomi og ambisjoner om videre vekst og internasjonalisering.

 

DIPS AS søker etter en tydelig leder til vår nyopprettede avdeling for HR og kvalitetssikring. Stillingen rapporterer til Viseadministrerende direktør, inngår i DIPS administrasjon og har personalansvar for HR leder og Kvalitetssikringsleder.


DIPS HR-sjef er en åpen og inkluderende person som bidrar til å videreutvikle vår organisasjon og ivaretar både den ansattes og bedriftens behov på en god og balansert måte. Vi søker etter en tydelig person med relevant høyere utdanning og erfaring fra HR og kvalitetsarbeid i større organisasjoner. Arbeidssted er ved vårt hovedkontor i Bodø, men noe reisevirksomhet må påregnes. 

De viktigste arbeidsoppgavene vil være:

 • Strategisk og operativt ansvar for HR- og kvalitetssikring i DIPS
 • Rekrutteringsstrategi
 • Kompetanse- og organisasjonsutvikling
 • Arbeidsrett
 • Bidra i utarbeidelsen og vedlikehold av vårt kvalitetssystem, prosedyrer m.v.
 • Oppbygging og vedlikehold av HR system
 • Rådgiver for ledergruppen og andre ledere i HR spørsmål 

 

Vi vektlegger følgende i vurdering av kandidatene:

 • Kommersiell legning med evne til å tenke strategisk og langsiktig
 • Målbevisst med gjennomføringskraft
 • Relasjonsbygger, både internt og eksternt
 • Gode kommunikasjonsevner, både skriftlig og muntlig
 • Struktur, systematikk og analytiske egenskaper
 • Entusiasme, pågangsmot og godt humør
 • Erfaring med bruk av moderne HR løsninger og dataverktøy

 

DIPS AS tilbyr

Som leder i DIPS vil du få gode betingelser. Du vil være med på å forme morgendagens løsninger i helsevesenet på en arbeidsplass som vektlegger personlig initiativ og hvor det er kort vei fra idé til handling. Du vil få utfordrende arbeidsoppgaver i et meget godt arbeidsmiljø, både faglig og sosialt. Våre ansatte har svært høy tilfredshet i forhold til jobben både med hensyn til trivsel og faglige utfordringer.

 

Mer informasjon

Kontaktperson for stillingen er Bengt Olsen, bol@dips.no, tlf. 975 89 560, alternativt vår rådgiver Eivind Hellevik, eh@bedriftskompetanse.no, tlf. 906 14 830.
Du kan også lese mer på vår hjemmeside www.dips.no/karriere.

Vi ber om at du registrerer din søknad via link her. CV, vitnemål og attester lastes opp under "Vedlegg".  

Ved spørsmål om utfylling av elektronisk søknadsskjema kan Jobbnorge kontaktes på 755 42 220 eller kundeservice@jobbnorge.no på hverdager mellom 08.00-16.00.

Søknadsfrist: 18. mars 2018

Venn tipset!

Din venn har blitt sendt en e-post om denne artikkelen.

Aktuelt

 • Vil du møte relevante fagarbeidere?

  14. mars kan du møte finske og svenske fagarbeidere til en uforpliktende jobbsamtale i Tromsø. Kokker, bakere, bilmekanikere, bygningsarbeidere, betongarbeidere, frisører, CNC-operatører, samt kandidater med kompetanse innen helsefag, fiskeindustri, matproduksjon og servicefaget besøker Tromsø i håp om å komme i dialog med potensielle arbeidsgivere.

 • Julehilsen fra Bedriftskompetanse

  2018 åpner seg snart. Bak oss ligger et år fylt med engasjerende oppdrag, møter med spennende mennesker og meningsfulle arbeidsdager – med arbeidssted Nord-Norge, først og fremst. Samtidig har vi fått bidra i samfunnsviktige prosjekter også på den nasjonale arenaen, og ikke minst, sammen med våre gode samarbeidspartnere i Nord-Sverige og Nord-Finland. Med ydmykhet og stolthet ser vi tilbake på alt vi har fått være med på i 2017, og vi gleder oss stort til å komme i gang med 2018.

 • Finsk yrkeskompetanse møter nordnorske arbeidsgivere

  Over 350 yrkesfagsstudenter i elektro, automasjon og helsefag fra yrkesfagskolen i Oulu har deltatt på presentasjoner av arbeidsmuligheter i Beiarn kommune, Spider Industrier og Haneseth Gruppen i Nord-Norge. Bakgrunnen er høy arbeidsledighet blant unge fagarbeidere i Oulu, kombinert med det enorme behovet for fagkompetanse i Nord-Norge. Over 50 av studentene har allerede meldt interesse for å flytte til Nord-Norge. 

Logo

Telefon: +47 948 58 557

E-post: post@bedriftskompetanse.no